Kemal Sunal Müzesi, Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Kemal Sunal’ın değerli ailesinin ve Sunay Akın’ın da katılımıyla Mart 2024’te kapılarını açtı. Kemal Sunal’ın değerli eşi Gül Sunal’ın bir konuşma yaptığı ve Ekrem İmamoğlu tarafından açılışı yapılan İBB Kemal Sunal Müzesi’nde usta oyuncu Kemal Sunal’ın filmlerinde giydiği kıyafetlerden kişisel eşyalarına kadar müzede sergilenen birçok eşyanın yanı sıra sergi salonları ve film tarihi kütüphanesi de yer alıyor.

Kemal Sunal Müzesi'nde neler var

Kemal Sunal Müzesi’nde Neler Var?

İstanbul’un en keyifli parklarından biri olan Göztepe 60. Yıl Parkı içerisinde yer alan müzede Kemal Sunal’ın yer aldığı fotoğraflar, usta sanatçının kişisel eşyaları, filmlerine ait afişleri, filmlerin kıyafetleri, balmumu heykeller gibi birçok farklı eşya yer alıyor. Müzede Kemal Sunal’ın yer aldığı dergi arşivleri, diplomaları, kimliği gibi Kemal Sunal’ın kişisel eşyaların da yer aldığı müze, sevenleri için oyuncunun kendi sakladığı arşivini içeriyor.

Kemal Sunal Müzesi’yle ilgili videomuzu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Kemal Sunal Müzesi Nerede

Kemal Sunal Müzesi Nerede?

Kemal Sunal Müzesi Anadolu Yakası’nda, Göztepe 60. Yıl Parkı içerisinde yer alıyor.

Kemal Sunal Müzesi Adres: Caddebostan, Göztepe 60. Yıl Parkı, Kadıköy

Kemal Sunal Müzesi ile ilgili her türlü soru, öneri ve görüşleriniz için Alo153 Çözüm Merkezi üzerinden iletişime geçebilir veya kutuphanemuzeler@ibb.gov.tr adresinize konuyla ilgili e-posta gönderebilirsiniz. Müzeye ziyaretiniz sırasında görevli personelden merak ettiğiniz konuyla ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.

Kemal Sunal Müzesi’ne Nasıl Gidilir

Kemal Sunal Müzesi’ne Nasıl Gidilir?

Kemal Sunal Müzesi’ne toplu taşıma ile gitmek için birçok farklı seçenek bulunuyor.

Kadıköy, Göztepe 60. Yıl Parkı’nda yer alan Kemal Sunal Müzesi’ne otobüs ile gitmek için 4, 16,16D, ER2 ve GZ1 hat numaralı otobüslerden birine binerek kolayca ulaşabilirsiniz.

Kemal Sunal Müzesi’ne Marmaray ile gitmek isterseniz Göztepe istasyonunda inerek 15 dakikalık bir yürüyüşün ardından müzeye ulaşabilirsiniz.

Ayrıca bölgeden geçen Bostancı- Kadıköy veya Taksim – Bostancı hattı gibi minibüsler ile de Kemal Sunal Müzesi’ne ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kemal Sunal Müzesi Girişleri Ücretli mi?

Kemal Sunal Müzesi’ne girişler ücretsizdir. Müzeye ücretsiz giriş yapmak için İstanbul Senin uygulamasını indirip adımları takip ederek QR kod alabilirsiniz.

Kemal Sunal Müzesi Çalışma Saatleri

Kemal Sunal Müzesi Çalışma Saatleri: İBB Kemal Sunal Müzesi, Pazartesi günleri hariç her gün açıktır. Pazartesi hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edebilirsiniz.