İBB Spor İstanbul AŞ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki olarak 1989 yılından beri tüm İstanbulluların spor yapmasını, gençlerin daha sağlıklı yetişmesini sağlamak, Türk sporuna altyapı desteği vermek ve sahip olduğu spor tesislerini İstanbulluların hizmetine sunmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

71 Spor Tesisiyle İstanbul’un Her İlçesine Hizmet

Spor İstanbul, sayıları 71’i bulan tesisleriyle İstanbul’un her ilçesinde sağlıklı yaşamı teşvik edecek şekilde çalışmalarına devam ediyor. 71 spor kompleksinde olimpik ve yarı olimpik toplam 26 yüzme havuzu, 1 aqua havuzu, 11 çırpınma havuzu, 1 atlama havuzu, 41 halı saha, 14 büyük futbol sahası, 20 kapalı spor salonu, 2 buz pisti, 52 tenis kortu, 57 stüdyo dersleri salonu, 57 fitness salonu, 19 jimnastik salonu, 17 uzak doğu sporları salonu, 12 açık basketbol ve voleybol sahası, 1 squash salonu, 1 veledrom, 3 tenis çalışma duvarı, 3 plaj voleybolu sahası ve 1 plaj futbolu sahası bulunuyor.

İBB Spor Okulları

İBB Spor Okulları’nda çocuklara küçük yaşta spor alışkanlığı kazandırmak ve daha sağlıklı nesiller yetiştirmek için 40’ın üzerinde tesiste 2 aylık periyodlarla 3-17 yaş arası çocuklar için programlarımızı sürdürüyoruz. 17 farklı branşta eğitim verilen okullarımızda uzman eğitmenlerimizle güvenli ve dikkatli bir eğitim programından tüm çocukların eşit şekilde faydalanmasına olanak sağlıyoruz.

İBB Spor İstanbul Üyelik

İBB Spor İstanbul’a üye olarak eğitimlerden faydalanabilir, kiralama hizmeti alabilir veya tesis kullanarak serbest spor yapabilirsiniz. Üyelik sistemine kayıt yaptırmak için spor.istanbul web sitesinde sol üst köşede yer alan “Tesis Kayıt” butonuna tıklayarak üyelik işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Dönemsel olarak yapılan İstanbul Maratonu, Bisiklet Turu, kürek yarışı gibi etkinliklere kayıt yaptırmak içinse “Etkinlik Kayıt” butonuna tıklayarak üyelik işlemlerine devam edebilirsiniz.

İBB Spor İstanbul Online Kayıt Sistemi

İBB Spor İstanbul’a online olarak kayıt olmak için spor.istanbul web sitesi üzerinden “Tesis Kayıt” butonuna tıklayarak açılan sayfada sağ üst köşede yer alan üyelik kayıt butonuna tıklayarak veya İstanbul Senin uygulaması üzerinden kayıt işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kayıt işlemleri sırasında istenen evrakları hazırlayarak ve üyelik ücretinizi yatırarak kaydolduktan sonra yapmak istediğiniz sporu, kullanmak istediğiniz tesisi belirlemeniz gerekmektedir. Ardından yapacağınız spor için size uygun zamanlar arasından seans seçerek gideceğiniz saatleri belirleyebilirsiniz. Spor başlama ve bitiş tarihlerini görüntüleyebilir, dilerseniz seans saatlerinizi de yine bu ekran üzerinden giriş yaptıktan sonra değiştirebilirsiniz. 

İBB Spor İstanbul İletişim

İBB Spor İstanbul hakkında merak ettiklerinizi öğrenmek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çözüm Merkezi Alo153’ü arayabilirsiniz. Tesislerin telefon bilgilerini aşağıda görebilirsiniz.

İBB 75. Yıl Yüzme Havuzu

Sultangazi ilçesinde yer alan İBB 75. Yıl Yüzme Havuzu’nda yüzmenin yanı sıra aero dans, cardio mix, fitness, masa tenisi, jimnastik, spinning, mat egzersizleri, temel hareket eğitimi branşları da yer alıyor.

İBB 75. Yıl Yüzme Havuzu İletişim: 0212 312 68 66

İBB Arnavutköy (Boğazköy) Spor Tesisi

Arnavutköy ilçesinde yer alan İBB Arnavutköy (Boğazköy) Spor Tesisi’nde karate, mat egzersizleri, temel hareket eğitimi, jimnastik ve yüzme branşları yer alıyor.

İBB Arnavutköy (Boğazköy) Spor Tesisi İletişim: 0212 312 68 08

İBB Avcılar Spor Kompleksi

Avcılar’da yer alan İBB Avcılar Spor Kompleksi’nde HIIT, fitness, mat egzersizleri, spinning, reformer, yüzme, tenis ve voleybol branşları yer alıyor. Ayrıca tesiste basketbol ve voleybol sahaları için kiralama yapılıyor.

İBB Avcılar Spor Kompleksi İletişim: 0212 449 91 85

İBB Bahçelievler Spor Kompleksi

Bahçelievler ilçesinde yer alan İBB Bahçelievler Spor Kompleksi’nde mat egzersizleri, taekwon-do, yüzme, reformer, temel hareket eğitimi, aero dans, fitness, spinning, masa tenisi, reformer ve jimnastik branşları yer alıyor.

İBB Bahçelievler Spor Kompleksi İletişim: 0212 449 76 01

İBB Bayrampaşa Spor Kompleksi

Avrupa Yakası’ndaki spor komplekslerinden biri olan İBB Bayrampaşa Spor Kompleksi’nde masa tenisi, okçuluk, tenis, yüzme, jimnastik, cardio mix, basketbol, fitness, voleybol, karate, mat egzersizleri, hareket egzersizleri, temel hareket eğitimi ve spinning branşları bulunuyor. Ayrıca tesiste basketbol ve voleybol sahaları için kiralama yapılıyor.

İBB Bayrampaşa Spor Kompleksi İletişim: 0212 449 45 29

İBB Beykoz Spor Tesisi

Beykoz ilçesinde yer alan İBB Beykoz Spor Tesisi’nde basketbol, hentbol, judo, tenis, yüzme, voleybol, masa tenisi, futsal, aero dans ve mat egzersizleri branşları yer alıyor.

İBB Beykoz Spor Tesisi İletişim: 0216 586 57 64

İBB Beylikdüzü Beykent Spor Eğitim Merkezi

İBB Beylikdüzü Beykent Spor Eğitim Merkezi’nde fitness, mat egzersizleri, ab-mix, cardio mix, aero dans ve yoga branşları yer alıyor.

İBB Beylikdüzü Beykent Spor Eğitim Merkezi İletişim: 0212 856 18 59

İBB Beyoğlu Spor Tesisi

İBB Beyoğlu Spor Tesisi’nde basketbol ve voleybol sahaları için kiralama yapılmasının yanı sıra aero dans, mat egzersizleri ve fitness branşları yer alıyor.

İBB Beyoğlu Spor Tesisi İletişim: 0212 449 91 80

İBB Beyoğlu Yüzme Havuzu

İBB Beyoğlu Yüzme Havuzu’nda serbest yüzmenin dışında yüzme eğitimleri de veriliyor.

İBB Beyoğlu Yüzme Havuzu İletişim: 0212 449 91 45

İBB Bostancı Sahil Spor Tesisi

İBB Bostancı Sahil Spor Tesisi’nde futbol ve tenis branşları yer alıyor.

İBB Bostancı Sahil Spor Tesisi: 0216 586 56 98

İBB Büyükçekmece Mimaroba Spor Eğitim Merkezi

İBB Büyükçekmece Mimaroba Spor Eğitim Merkezimizde fitness, mat egzersizleri, ab-mix, cardio mix ve aero dans branşları bulunuyor.

İBB Büyükçekmece Mimaroba Spor Eğitim Merkezi İletişim: 0212 863 76 48

İBB Cebeci Spor Kompleksi

İBB Cebeci Spor Kompleksi’nde futbol ve yüzme branşları yer alıyor.

İBB Cemal Kamacı Spor Kompleksi

İBB Cemal Kamacı Spor Kompleksi’nde jimnastik, futbol, spinning, tenis, fitness, temel hareket eğitimi, su topu, yüzme, masa tenisi, aero dans, mat egzersizleri ve cardio mix branşları yer alıyor.

İBB Cemal Kamacı Spor Kompleksi İletişim: 0212 312 68 52

İBB Çekmeköy Spor Kompleksi

İBB Çekmeköy Spor Kompleksi’nde hareket egzersiz, reformer, voleybol, jimnastik, basketbol, ab-mix, fitness, masa tenisi, pomem, yüzme, mat egzersizleri, spinning, temel hareket eğitimi ve cardio mix branşları bulunuyor. Ayrıca voleybol ve basketbol için kiralama yapılabiliyor.

İBB Çekmeköy Spor Kompleksi İletişim: 0216 640 11 37

İBB Çırpıcı Spor Tesisi

İBB Çırpıcı Spor Tesisi’nde futbol ve tenis branşları yer alıyor.

İBB Çırpıcı Spor Tesisi İletişim: 0212 449 94 58

İBB Esenler Spor Kompleksi

İBB Esenler Spor Kompleksi’nde mat egzersizleri, taekwon-do, hareket egzersiz, voleybol, spinning, yüzme, cardio mix ve basketbol branşları bulunuyor. Ayrıca voleybol ve basketbol sahaları için kiralama yapılıyor.

İBB Esenler Spor Kompleksi İletişim: 0212 449 91 32

İBB Fatih Spor Kompleksi

İBB Fatih Spor Kompleksi’nde fitness, HIIT, spinning, ab-mix, cardio mix, hareket egzersiz, mat egzersizleri, yüzme ve aero dans branşları bulunuyor. Voleybol ve basketbol sahaları için kiralama da yapılabiliyor.

İBB Fatih Spor Kompleksi İletişim: 0212 491 16 01

İBB Florya Spor Tesisi

İBB Florya Spor Tesisi’nde futbol sahası ve tenis kortu yer alıyor. Tesiste kiralama yapılabiliyor.

İBB Florya Spor Tesisi İletişim: 0212 449 93 73

İBB Güngören Spor Eğitim Merkezi

İBB Güngören Spor Eğitim Merkezi’nde cardio mix, fonksiyonel antrenman, mat egzersizleri, aero dans, fitness, ab-mix branşları bulunuyor.

İBB Güngören Spor Eğitim Merkezi İletişim: 0212 312 68 14

İBB Güzelce Spor Tesisi

İBB Güzelce Spor Tesisi’nde tenis kortları yer alıyor. Büyükçekmece’deki tesiste kapalı kortlar için kiralama yapılıyor.

İBB Güzelce Spor Tesisi İletişim: 0212 312 68 63

İBB Hakkı Başar Spor Kompleksi

Esenler ilçesinde yer alan İBB Hakkı Başar Spor Kompleksi’nde basketbol, cardio mix, fitness, futbol, kungfu, wushu, masa tenisi, mat egzersizleri branşları bulunuyor. Voleybol ve basketbol sahaları için kiralama yapılabiliyor.

İBB Hakkı Başar Spor Kompleksi İletişim: 0212 449 91 34

İBB Haldun Alagaş Spor Kompleksi

Ümraniye ilçemizde yer alan İBB Haldun Alagaş Spor Kompleksi’nde judo, cardio mix, jimnastik, fitness, hentbol, futbol, karate, spinning, taekwon-do, temel hareket eğitimi ve mat egzersizleri branşları yer alıyor.

İBB Haldun Alagaş Spor Kompleksi İletişim: 0216 586 57 27

İBB Haliç Spor Parkı

Açılışını 2023 yılında yaptığımız İBB Haliç Spor Parkı’nda futbol ve basketbol sahalarında kiralama yapılabiliyor. Park içerisinde ayrıca açık havada birçok farklı sporu yapabilme imkanı da bulunuyor.

İBB Haliç Su Sporları Merkezi

2023 yılında açtığımız İBB Haliç Su Sporları Merkezi’nde deniz küreği ve fitness branşları yer alıyor.

İBB Haliç Su Sporları Merkezi İletişim: 0212 312 67 82

İBB Halkalı Yüzme Havuzu

İBB Halkalı Yüzme Havuzu’nda yüzmenin yanı sıra aero dans, fitness, jimnastik, masa tenisi, karate, mat egzersizleri, temel hareket eğitimi ve spinning branşları bulunuyor.

İBB Halkalı Yüzme Havuzu İletişim: 0212 312 68 55

İBB Hamza Yerlikaya Spor Kompleksi

İBB Hamza Yerlikaya Spor Kompleksi’nde basketbol ve voleybol saha kiralamanın yanı sıra basketbol, cardio mix, fitness, jimnastik, futbol, mat ve hareket egzersiz, pomem, temel hareket eğitimi, spinning, yüzme ve voleybol branşları bulunuyor.

İBB Hamza Yerlikaya Spor Kompleksi İletişim: 0212 449 98 00

İBB Hidayet Türkoğlu Spor Tesisi

Bayrampaşa’da yer alan İBB Hidayet Türkoğlu Spor Tesisi’nde ab-mix, basketbol, aero dans, jimnastik, cardio mix, futbol, fitness, karate, masa tenisi, temel hareket eğitimi, mat egzersizleri, spinning, yüzme branşları yer alıyor.

İBB Hidayet Türkoğlu Spor Tesisi İletişim: 0212 312 68 56

İBB Küçükçekmece Sefaköy Spor Eğitim Merkezi

İBB Küçükçekmece Sefaköy Spor Eğitim Merkezi’nde cardio mix, fitness ve mat egzersizleri bulunuyor.

İBB Küçükçekmece Sefaköy Spor Eğitim Merkezi İletişim: 0212 449 90 43

İBB Kartal Atalar Spor Eğitim Merkezi

İBB Kartal Atalar Spor Eğitim Merkezi’nde ab-mix, fitness, mat egzersizleri, yogalates ve aero dans branşları yer alıyor.

İBB Kartal Atalar Spor Eğitim Merkezi İletişim: 0216 374 22 98

İBB Kartal Hasan Doğan Spor Kompleksi

İBB Kartal Hasan Doğan Spor Kompleksi’nde hiit, aero dans, jimnastik, basketbol, kick boks, karate, fitness, hareket egzersiz, mat egzersizleri, masa tenisi, taekwon-do, spinning, voleybol, yüzme, temel hareket eğitimi branşları bulunuyor. Ayrıca basketbol ve voleybol için kiralama yapılabiliyor.

İBB Kartal Hasan Doğan Spor Kompleksi İletişim: 0216 586 55 20

İBB Kartal Hürriyet Spor Eğitim Merkezi

İBB Kartal Hürriyet Spor Eğitim Merkezi’nde cardio mix, fitness, aero dans ve mat egzersizleri yapılabiliyor.

İBB Kartal Hürriyet Spor Eğitim Merkezi İletişim: 0216 671 08 83

İBB Kartal Yakacık Spor Eğitim Merkezi

İBB Kartal Yakacık Spor Eğitim Merkezi’nde fitness, cardio mix, aero dans ve mat egzersizleri branşları yer alıyor.

İBB Kartal Yakacık Spor Eğitim Merkezi İletişim: 0216 452 85 57

İBB Kaynarca Spor Tesisi

İBB Kaynarca Spor Tesisi’nde futbol ve tenis branşları yer alıyor.

İBB Kaynarca Spor Tesisi İletişim: 0216 333 52 38

İBB Maltepe Sahil Spor Tesisi

İBB Maltepe Sahil Spor Tesisi’nde eğitim grubu ve lisanslı sporcular gibi farklı gruplarda atletizmin yanı sıra fitness, hiit, futbol, mat egzersizleri, reformer, plaj futbolu, reformer, spinning, stad kiralama, tenis ve tenis çalışma duvarları yer alıyor.

İBB Maltepe Sahil Spor Tesisi İletişim: 0216 586 57 58

İBB Metin Oktay Spor Tesisi

İBB Metin Oktay Spor Tesisi’nde basketbol, aero dans, badminton, cardio mix, jimnastik, fonksiyonel antrenman, fitness, futbol, masa tenisi, spinning, mat egzersizleri, tenis, temel hareket eğitimi, total body, voleybol branşları yer alıyor. Ayrıca voleybol ve basketbol sahaları için kiralama yapılabiliyor.

İBB Metin Oktay Spor Tesisi İletişim: 0212 449 91 48

İBB Otogar Spor Eğitim Merkezi

İBB Otogar Spor Eğitim Merkezi’nde ab-mix, fitness, aero dans, fonksiyonel antrenman, mat egzersizleri ve yogalates branşları yer alıyor.

İBB Otogar Spor Eğitim Merkezi İletişim: 0212 449 47 73

İBB Pendik Çamlık Spor Tesisi

İBB Pendik Çamlık Spor Tesisi’nde cardio mix, jimnastik, fitness, futbol, mat egzersizleri, temel hareket eğitimi ve tenis branşları bulunuyor.

İBB Pendik Çamlık Spor Tesisi İletişim: 0216 586 57 75

İBB Pendik Kurtköy Spor Kompleksi

İBB Pendik Kurtköy Spor Kompleksi’nde aero dans, jimnastik, fitness, futbol, kungfu wushu, masa tenisi, mat egzersizleri, spinning, temel hareket eğitimi ve yüzme branşları yer alıyor.

İBB Pendik Kurtköy Spor Kompleksi İletişim: 0216 586 57 29

İBB Pendik Sahil Spor Tesisi

İBB Pendik Sahil Spor Tesisi’nde futbol sahası ve tenis kortu bulunuyor.

İBB Pendik Sahil Spor Tesisi İletişim: 0216 586 57 76

İBB Sefaköy Yüzme Havuzu

İBB Sefaköy Yüzme Havuzu’nda yüzmenin yanı sıra cardio mix, jimnastik, fitness, karate, masa tenisi, mat egzersizleri, spinning ve temel hareket eğitimi branşları yer alıyor.

İBB Sefaköy Yüzme Havuzu İletişim: 0212 579 79 95

İBB Silivri Müjdat Gürsu Spor Tesisi

İBB Silivri Müjdat Gürsu Spor Tesisi’nde ab-mix, atletizm, fitness, futbol, mat egzersizleri ve tenis branşları yer alıyor. Ayrıca tesiste stad kiralama hizmeti bulunuyor.

İBB Silivri Müjdat Gürsu Spor Tesisi İletişim: 0212 312 68 53

İBB Silivri Spor Eğitim Merkezi

İBB Silivri Spor Eğitim Merkezi’nde aero dans, fitmess, mat egzersizleri ve yoga branşları bulunuyor.

İBB Silivri Spor Eğitim Merkezi İletişim: 0212 728 77 44

İBB Silivrikapı Buz Pisti ve Spor Tesisi

İBB Silivrikapı Buz Pisti ve Spor Tesisi’nde farklı yaş grupları için buz pateni eğitim seansları ve serbest seansları bulunuyor. Bunun dışında tesiste jimnastik, fitness, hokey pak, karate, masa tenisi, mat egzersizleri, reformer, spinning ve temel hareket eğitimi branşları yer alıyor.

İBB Silivrikapı Buz Pisti ve Spor Tesisi İletişim: 0212 312 68 57

İBB Sultanbeyli 100. Yıl Spor Kompleksi

İBB Sultanbeyli 100. Yıl Spor Kompleksi’nde cardio mix, futbol, fitness, HIIT, mat egzersizleri ve tenis branşları bulunuyor.

İBB Sultanbeyli 100. Yıl Spor Kompleksi İletişim: 0216 333 52 21

İBB Sultanbeyli Gölet Spor Tesisi

İBB Sultanbeyli Gölet Spor Tesisi’nde futbol sahası ve tenis kortu bulunuyor. Tesiste halı saha ve tenis kortu kiralama hizmeti de veriliyor.

İBB Sultanbeyli Gölet Spor Tesisi İletişim: 0216 586 57 63

İBB Sultanbeyli Mehmet Akif Spor Eğitim Merkezi

İBB Sultanbeyli Mehmet Akif Spor Eğitim Merkezi’nde aero dans, fitness ve mat egzersizleri branşları bulunuyor.

İBB Sultanbeyli Mehmet Akif Spor Eğitim Merkezi İletişim: 0216 398 22 81

İBB Sultangazi Spor Tesisi

İBB Sultangazi Spor Tesisi’nde futbol sahası yer alıyor. Tesiste halı saha kiralama hizmeti de bulunuyor.

İBB Sultangazi Spor Tesisi İletişim: 0212 312 68 13

İBB Şile Spor Kompleksi

İBB Şile Spor Kompleksi’nde jimnastik, fitness, futbol, masa tenisi, mat egzersizleri, spinning, temel hareket eğitimi ve yüzme branşları bulunuyor.

İBB Şile Spor Kompleksi İletişim: 0216 586 57 24

İBB Taha Akgül Spor Kompleksi

İBB Taha Akgül Spor Kompleksi’nde voleybol ve basketbol için saha kiralama yapılabiliyor. Ayrıca basketbol, cardio mix, jimnastik, fitness, karate, masa tenisi, mat egzersizleri ve temel hareket eğitimi branşları yer alıyor.

İBB Taha Akgül Spor Kompleksi İletişim: 0216 586 57 20

İBB Tevfik Aydeniz Spor Tesisi

İBB Tevfik Aydeniz Spor Tesisi’nde basketbol ve voleybol kiralama hizmetinin yanı sıra basketbol, jimnastik, fitness, futbol, güreş, mat egzersizleri, temel hareket eğitimi ve voleybol branşları yer alıyor.

İBB Tevfik Aydeniz Spor Tesisi İletişim: 0212 449 97 14

İBB Tuzla Kafkale Spor Kompleksi

İBB Tuzla Kafkale Spor Kompleksi’nde aero dans, cardio mix, jimnastik, fitness, futbol, HIIT, masa tenisi,mat egzersizleri, okçuluk, spinning, taekwon-do, temel hareket eğitimi, tenis ve yüzme branşları yer alıyor.

İBB Tuzla Kafkale Spor Kompleksi İletişim: 0216 586 57 33

İBB Tuzla Sahil Spor Tesisi

İBB Tuzla Sahil Spor Tesisi’nde futbol ve tenis branşları yer alıyor. Tenis kortu ve futbol sahası için kiralama hizmeti veriliyor.

İBB Tuzla Sahil Spor Tesisi İletişim: 0216 586 57 52

İBB Tuzla Spor Eğitim Merkezi

İBB Tuzla Spor Eğitim Merkezi’nde cardio mix, fitness ve mat egzersizleri branşları yer alıyor.

İBB Tuzla Spor Eğitim Merkezi İletişim: 0216 395 84 58

İBB Ümraniye Çakmak Kapalı Yüzme Havuzu

İBB Ümraniye Çakmak Kapalı Yüzme Havuzu’nda yüzmenin yanı sıra aero dans, cardio mix, jimnastik, fitness, hareket egzersiz, kapoera, mat egzersizleri, taekwon-do, temel hareket eğitimi ve yogalates branşları yer alıyor.

İBB Ümraniye Çakmak Kapalı Yüzme Havuzu İletişim: 0216 586 57 66

İBB Ümraniye Mithatpaşa Spor Eğitim Merkezi

İBB Ümraniye Mithatpaşa Spor Eğitim Merkezi’nde aero dans, fitness, yogalates ve mat egzersizleri branşları bulunuyor.

İBB Ümraniye Mithatpaşa Spor Eğitim Merkezi İletişim: 0216 586 57 83

 İBB Yenidoğan Yüzme Havuzu

İBB Yenidoğan Yüzme Havuzu’nda serbest yüzmenin dışında yüzme eğitimi de veriliyor.

İBB Yenidoğan Yüzme Havuzu İletişim: 0216 586 57 22

İBB Yeşilce Spor Tesisi

İBB Yeşilce Spor Tesisi’nde fitness ve futbol branşları bulunuyor. Halı saha kiralama hizmeti de veriliyor.

İBB Yeşilce Spor Tesisi İletişim: 0212 312 65 29

İBB Yeşilpınar Yüzme Havuzu

İBB Yeşilpınar Yüzme Havuzu’nda yüzmenin yanı sıra fitness da yapılabiliyor.

İBB Yeşilpınar Yüzme Havuzu İletişim: 0212 312 68 54

Ayrıca Balat, Bayrampaşa, Beyoğlu, Esatpaşa, Edirnekapı, Kuştepe, Yenikapı, Gaziosmanpaşa, Kartal ve Şenlikköy’de yer alan stadlarımızda stad kiralama hizmetimiz yer alıyor. Stad kiralama için online sistem üzerinden kayıt yaptırabilirsiniz.