İstanbul’da imar problemleri yüzünden doğal gaz getirilemeyen mahalle ve sokaklar artık doğal gaza erişiyor. İstanbullular kömür ve odun derdinden kurtuluyor! İstanbulluların kış aylarını rahat geçirebilmeleri ve daha konforlu yaşayabilmeleri için İstanbul’un her noktasına doğal gaz ulaştırıyoruz. İstanbul’da doğal gazsız ev kalmaması için çalışmalarımız devam ediyor.

Eyüpsultan’da Doğal Gaz Sorunu Çözülüyoruz

Eyüpsultan doğal gaz hizmeti almaya başladı. Eyüpsultan Ağaçlı Mahallesi’nde imar sorunlarından dolayı verilemeyen doğal gaz artık sorun olmaktan çıkıyor. Eyüpsultan’da 260 hanenin doğal gaz sorunu yıllar sonra çözüldü. Eyüpsultan Ağaçlı Mahallesi’nde yaşayan İstanbullularımızın yıllar sonra daha sıcak ve sorunsuz bir kış geçirmesini sağlıyoruz.

Sultangazi Doğal Gaza Erişti

Uzun yıllardır doğal gaz dağıtımı konusunda yaşanan sorunları çözmek için çalışmaya devam ediyoruz. Sultangazi doğal gaz sorununu çözdük. Sultangazi Cebeci, Zübeyde Hanım ve Habibler Mahallesi’nde yaşayan yüzlerce haneyi yıllar sonra doğal gazla buluşturduk. Sultangazi bölgesinde yaşayan İstanbullularımızın kış aylarında yaşadığı kömür, odun ve sıcak su problemini kökten çözdük.

Çatalca’ya Doğal Gaz Geldi

İstanbul’un her bir noktasında yaşanan sorunları dinliyor ve çözüyoruz. İstanbul’un en uzak noktalarından birisi olan Çatalca’da doğal gaz sorununu çözdük. Uzun yıllardır doğal gaz gelmesini bekleyen Çatalcalılar da artık doğal gazın rahatlığını yaşıyor. Çatlaca Örcünlü, Kızılcaali ve Yalıköy Mahallesi sakinleri sobalarından kurtularak doğal gaza erişti. Bu üç mahallenin yanı sıra Yaylacık, Gümüşpınar ve Karamandere Mahalleleri de doğal gazla buluştu.