Eşitlikçi bir hizmet anlayışını sürdürdüğümüz dönemimizde İstanbul’un 39 ilçesine eşit hizmet vermeye devam ediyoruz. Bütün ilçelerimizde eşit bir şekilde ve tüm ihtiyaçları karşılamaya yönelik olarak hazırladığımız projelerimizden birisi olarak Şişli Kuştepe’de zemin altı otoparkı ve stat inşaatının temelini attık.

İSPARK Hedefimizi Yakalayacağız

İSPARK’ta koyduğumuz park hedefimizi yakalama konusunda ciddi bir yol aldık. Aldığımız bu yolda Şişli, İSPARK için önemli noktalardan birisi olacak. İSPARK’ın lokasyon sayısını 759’dan 1114’e, araç kapasitesini de 97 bin 757’den 127 bin 285 araca çıkarttık ve değerli bir otopark atılımı gerçekleştirdik.

Farklı İhtiyaçları Karşılayan Zemin Altı Otoparkı Açılacak

9 Kasım 2023’te temelini attığımız Şişli Kuştepe Zeminaltı Otoparkı, sadece otopark olarak hizmet vermeyecek. Büyük bir yatırımla tamamlamaya başladığımız Kuştepe Zeminaltı Otoparkı ve Stat inşaatında 429 araçlık zemin otoparkı yer alacak.

Otoparkın yanı sıra vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla ihtiyaçlarını karşılayabileceği kapalı pazar yeri de olacak. Küçüklerimizin özgürce oynayabileceği çocuk parkı, dünya evine giren yeni çiftlerimizin en güzel anlarını yaşayacağı düğün salonu ve her kesimin eğlenebileceği bir futbol sahası da bu tesiste yer alacak.