İstanbul’da yaşanan taksi sorununu sahada çözmek için hazırladığımız tekliflerden birini hayata geçiriyoruz! Hem yetersiz taksi sayısını hem de vatandaşlarımıza yönelik daha kaliteli ve konforlu bir sürüş deneyimi sunabilmek için yeni taksi dönüşümünün ilk etabını başlattık. Bu kapsamda 8+1 yolcu kapasiteli 1803 adet M1 minibüsünü taksiye dönüştürdük.

Taksi Dönüşümü Gerçekleşiyor

İstanbul’da yetersiz taksi sorununu çözebilmek için UKOME’ye sunduğumuz yeni taksi teklifinin yeniden gündeme gelmesiyle birlikte teklif yeniden revize edildi. Revize edilen teklife göre toplamda 1803 M1 minibüsün taksiye dönüşümü UKOME tarafından onaylandı. Artık İstanbul’un ihtiyaç duyduğu sayıda yeni İBB taksiler yollarda!

İstanbul'da Engelsiz Ulaşım

İBB taksiyle artık İstanbul senin, taksi senin! Yeni İBB taksiyle yolculuk deneyimini kolaylaştırıyoruz. Güvenli ve engelsiz bir sürüşü temel alan İBB taksiler 8+1 yolcu taşıma kapasitesiyle hem engelli dostu hem de kalabalık aile ve arkadaş grupları için konforlu bir sürüş sağlıyor. Sadece engelli vatandaşlarımıza engelsiz bir yolculuk sunmuyor aynı zamanda pusetli annelerimiz, yürümekte zorluk yaşayan vatandaşlarımızın da zahmetsiz bir yolculuk yaşamasını sağlıyoruz. Ayrıca artık öğrenciler taksiyi 4 kişi değil 8 kişi paylaşabiliyor!

Yeni İBB Taksiler İstanbul'un Dört Bir Yanında

Yeni İBB taksiler özel sürücülük eğitimi alan sürücüleriyle, yolcularına güvenli ve konforlu bir seyahat hizmeti sunuyor. Toplamda 1803 adet M1 minibüsün taksiye dönüşmesiyle İstanbul’un taksi sorununu rahatlatmak için yola çıkan yeni İBB taksilerimizde İstanbulkart ya da kredi kartıyla ödeme yapabilirsiniz. Ayrıca yeni taksilerimizi BiTaksi ya da UBER gibi uygulamalar üzerinden de rahatlıkla çağırabilirsiniz.