Günde 7.500’e yakın öğünün çıktığı ve bugüne kadar yaklaşık 2 milyon kişinin faydalandığı Kent Lokantaları’nın 11. şubesi Sultangazi Kent Lokantası kapılarını İstanbullulara açtı.

Sultangazi Kent Lokantası’nı Açtık

İBB tarihinde ilk kez açtığımız ve günlük öğün sayısı 7.500’e ulaşan Kent Lokantaları’nın sayısını artırıyor, her ilçeye bir lokanta açmaya devam ediyoruz. 4 çeşit besleyici ve sağlıklı yemeğin 40 TL gibi uygun bir fiyata sunan, sadece kadınların istihdam sağladığı Kent Lokantaları’nın yeni noktasını Pendik’ten sonra Sultangazi’de açtık. Diğer kent lokantalarında olduğu gibi Sultangazi Kent Lokantası da bütçe dostu sağlıklı menüleriyle İstanbullularla buluştu.

Sultangazi Kent Lokantası Adres ve İletişim

Özellikle okulların, emeklilerin, işçilerin ve öğrencilerin yoğun olduğu bölgelerde açtığımız kent lokantaları ilk açıldığından beri 2 milyon kişiye sağlıklı menülerini ulaştırdı. Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi’nde yer alan Sultangazi Kent Lokantası, İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun ve Haseki Hastanesi’nin yakın bir konumda.

300 metrekare restoran alanı ile aynı anda 40 kişinin ağırlanabildiği Sultangazi Kent Lokantası Uğur Mumcu Mahallesi Koca Ahmet Yesevi Caddesi, No:57-61 D Sultangazi/İstanbul adresinde bulunuyor. Sultangazi Kent Lokantası iletişim numarası 444 10 34

İBB Kent Lokantaları Nerede?

Çorba, ana yemek, yan yemek, ekmek ve sudan oluşan menüleriyle İBB Kent Lokantaları Bağcılar, Avcılar, Çapa, Sultanbeyli, Üsküdar, Ümraniye, Küçükçekmece, Hisarüstü, Sultanahmet, Sultangazi ve Pendik’te bulunuyor. 40 TL sabit fiyata sahip, besleyici ve doyurucu öğünleri sunan lokantalarımızın yenilerini yakın zamanda Çatalca, Arnavutköy ve Tuzla’da açacağız.