4 çeşit sağlıklı ve besleyici yemeği yalnızca 40 TL’ye sunan, kadın istihdamı sağladığımız ve tüm çalışanlarının kadınlardan oluştuğu Kent Lokantaları’nın 10. merkezini Pendik’te açtık.

Pendik Kent Lokantası Hizmete Açıldı

İBB tarihinde ilk kez açtığımız Kent Lokantaları’nın 10. merkezini Pendik’te hizmete açtık. 125 metrekare restoran alanına sahip Pendik Kent Lokantası’nın 40 kişilik kapasitesi bulunuyor. Pendik Kent Lokantası da tüm kent lokantalarında olduğu gibi bütçe dostu menüleriyle sağlıklı ve lezzetli yemekleri İstanbullularla buluşturuyor. Besleyici ve oldukça sağlıklı menüleriyle Pendiklilerin hizmetine açtığımız Pendik Kent Lokantası, Batı Mahallesi, Sabri Taşkın Caddesi, No: 19/A adresinde bulunuyor.

Pendik Kent Lokantası iletişim numarası: 4441034

İBB Kent Lokantaları Nerede?

Bağcılar, Avcılar, Çapa, Sultanbeyli, Üsküdar, Ümraniye, Küçükçekmece, Hisarüstü, Sultanahmet, Sultangazi ve Pendik Kent Lokantası menüleri çorba, ana yemek, yardımcı yemek, ekmek ve sudan oluşuyor. Kent Lokantaları fiyat listesi sabit olmakla birlikte her öğün 40 TL gibi uygun bir fiyatla İstanbullulara hizmet veriyor.

Uygun fiyatı ve dengeli öğünleriyle pek çok İstanbullunun tercihi olan Kent Lokantaları’nı özellikle okulların, hastanelerin, sanayi bölgelerinin olduğu kalabalık alanlarda açmaya özen gösteriyor, tüm İstanbulluların daha sağlıklı beslenmesi için özen gösteriyoruz.