Pendik’in yeni buluşma noktalarından birisi olacak Kurtköy Sosyal Merkezi’ni yeni nesil bir merkez olarak tasarladık. Kütüphane, derslik, kafeterya, atölye ve İBB kreşleri gibi farklı faaliyet alanlarına sahip olacak Kurtköy Sosyal Merkezi’ni bir yıl dolmadan tamamlamayı planlıyoruz.

 Kurtköy Sosyal Merkezi Pendik’in Yeni Buluşma Noktası Olacak

2019’dan bu yana yeni sosyal merkez ve tesisleri İstanbullularımızın hizmetine sunmanın gururunu yaşıyoruz. Kurtköy Sosyal Merkezi Pendik’e değer katacak ve tüm İstanbulluların sosyo-kültürel aktivitelerini gerçekleştireceği yeni alanlardan birisi olacak. Bir yıl dolmadan tamamlamayı planladığımız Kurtköy Sosyal Merkezi, farklı faaliyet kollarında hizmet verecek mekânlara ev sahipliği yapacak.

Yeni İBB Kreş ve İBB Kütüphanesi de Yer Alacak

Pendik’te temelini attığımız Kurtköy Sosyal Merkezi içerisinde İstanbulluların yoğun ilgi gösterdiği İBB Kütüphanesi ve İBB Yuvamız İstanbul Çocuk Etkinlik Merkezi de yer alacak. Kütüphane ve kreşin yanı sıra bölge sakinlerinin vakit geçireceği teras alanı, kafeterya, kiosklar, çok amaçlı salonlar, atölyeler ve 43 araç kapasiteli bir otopark yer alacak.