Metro, füniküler, tramvay, vapur ve otobüs hatlarının buluşma noktası olacak Kabataş Transfer Merkezi’nde sahile kesintisiz erişim sağlayacak, yeşil alanlar ve sosyal merkezlerle bütünleşmiş Kabataş Meydanı’nın ilk etabını yakında açıyoruz.

Beyoğlu Kabataş Meydanı’na Kavuşuyor

Gerek tarihî yapılara gerekse de ulaşım noktalarına yakınlığıyla öne çıkan Kabataş Meydanı’nı sadece ulaşım merkezi değil aynı zamanda yeşil alan hâline getirerek yeni bir sosyal alan oluşturuyoruz. 12 bin metrekarelik alanda 7.500 metrekare yeşil alan çalışması da yaparak Kabataş’a güzel bir meydan kazandırıyoruz.

Kabataş Meydanı’nın İlk Etabını Mart’ta Açıyoruz

Bir tarafında Valide Sultan Camisi ve Molla Çelebi Camisi, diğer tarafında tramvay durağı, yapımı devam eden metro istasyonu, otobüs hatları ve tramvay duraklarıyla ön plana çıkan Kabataş Meydanı’nda kapsamlı çalışmalarımız devam ediyor. Kabataş Transfer Merkezi sadece bir transfer merkezi ya da iskeleden çok daha fazlası olarak yeniden yapılandırılacak. Denize kesintisiz bir erişim sağlayacağımız Kabataş Meydanı'nın ilk etabını mart ayında açmayı planlıyoruz.