İBB Halk Market ile yurdun dört bir yanındaki üretici kooperatiflerinin yöresel ürünlerini uygun fiyata tüketicilere ulaştırıyoruz.

İBB Halk Market Hizmete Devam Ediyor

İBB iştiraki İSYON AŞ tarafından kurulan İBB Halk Market, üretici ve kadın kooperatiflerin ürettiği yöresel ürünleri internet sitesi üzerinden satışa sunuyor. İnternet üzerinden online alışveriş sistemiyle çalışan İBB Halk Market’te 800’ün üzerinde ürün çeşitliliği mevcut. Temel gıda ürünlerinden kahvaltılıklara, atıştırmalıklardan içeceklere, kozmetikten zeytinyağına kadar yüzlerce ürüne ev sahipliği yapan İBB Halk Market’te yaklaşık 60 kooperatifle birlikte çalışıyoruz. Ayrıca kendi tesislerimizde ürettiğimiz palamut lakerda, torik lakerda, palamut tuzlama gibi su ürünleri de İBB Halk Market üzerinden satışta.

İBB Halk Market projemizle birlikte sadece uygun fiyata kaliteli ürünleri satmıyor ayrıca Türkiye’nin dört bir yanındaki çiftçileri de destekliyoruz. İBB Halk Market e-ticaret projemizle Türkiye’nin her yerindeki kooperatiflere ürün pazarlama konusunda imkân ve destek sağlıyoruz.

İBB Halk Market’ten Nasıl Alışveriş Yapılır?

800’ün üzerinde ürün çeşitliliğine sahip Halk Market’ten alışveriş yapmak isteyen kişiler siparişlerini oluşturduktan sonra isterse “adrese teslim” isterse de “Gel-Al” seçeneğiyle Beylikdüzü İBB Halk Market Deposu’ndan alabiliyor. İBB Halk Market’ten sipariş vermek isteyen ve İstanbul dışında yaşayan kişiler “adrese teslim” seçeneğiyle bulundukları adrese siparişlerini alabilirler.

İBB Halk Market Deposu adresi: Beylikdüzü Dereağzı Mh. Denizyolu Cd. No:28’de bulunan Gürpınar Su Ürünleri Hal Kompleksi

İBB Halk Market sitesi üzerinden alışveriş yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.