İstanbul’da yaşlılar için yeni bir yaşam merkezi kazandırıyoruz: Eyüpsultan Ağaçlı Mahallesi’nde temelini attığımız Eyüpsultan Gavuzoğlu Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin çalışmalarına devam ediyoruz.

Eyüpsultan Gavuzoğlu Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni Bu Yıl Açıyoruz

Bu yıl açmayı hedeflediğimiz ve yaşlılara yaşam merkezi olarak kapılarını açacak Gavuzoğlu Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin çalışmalarına hızla devam ediyoruz. 11 bloktan oluşan rehabilitasyon merkezinin 5 bloğunda da toplamda 50 kişi olmak üzere kendi bakımını yapabilen misafirlerimiz kalacak. Geri kalan 5 blokta da dışarıdan desteğe ihtiyacı olan toplamda 69 misafirimiz kalacak.

Bakım ve rehabilitasyon merkezinde yaşlılar için her şeyi düşündük. Fizyoterapi ve rehabilitasyon merkezlerimizden faydalanabilecek misafirlerimiz için ayrıca merkezimiz içerisinde ayrıca bir tane kütüphane ekliyoruz. Kütüphanenin yanı sıra seminer odaları, hobi edinebilecekleri eğitim salonları ve kafeteryalar yer alacak. Toplamda 12.000 metrekare peyzaj alanı bulunan projemizin çalışmaları %60 seviyesine ulaştı.