Uygun fiyatlı, iyi eğitim imkânı sunan Yuvamız İstanbul Etkinlik Merkezlerimize 11 yeni kreş daha ekleyerek İstanbul’un farklı noktalarında kreş açmaya devam ediyoruz.

100 Yeni İBB Kreşi Açtık 

3 ila 6 yaş aralığındaki çocuklarımıza eşit ve adil bir eğitimi uygun fiyatlarla sunduğumuz İBB kreşlerimizin sayısını artırmaya devam ediyoruz. Sayısını 100’e çıkardığımız Yuvamız İstanbul kreşlerinde çocuklarımız yaşıtlarıyla birlikte vakit geçirirken aynı zamanda iyi bir eğitim alarak hayata hazırlanıyorlar. Kreşlerimizde çocuklara eğitim imkânı sağlamamızın yanı sıra annelerimizi de istihdama kazandırmak ve çalışma hayatına geri dönebilmeleri için ortam hazırlıyoruz.

Açtığımız 11 yeni İBB kreşiyle hem Avrupa hem de Anadolu Yakası’nda kreş sayımızı artırıyoruz. Fatih, Kağıthane ve Şile’de Yuvamız İstanbul kreşlerinin ilk merkezlerini açmamızın yanı sıra Ataşehir, Sultangazi, Avcılar, Eyüpsultan, Silivri, Sancaktepe Üsküdar ve Sarıyer’de İBB kreşlerinin sayısını artırdık. 

İBB Yuvamız İstanbul Kreşleri Açıyoruz

İlk merkezimizi Gürsel Mahallesi Eski Beşiktaş Caddesi No:99 Kağıthane / İstanbul adresinde açtığımız Kağıthane Gürsel Yavuz Yuvamız İstanbul kreşinde çocuklarımız daha sağlam temellere oturan eğitim imkânına ulaşıyor. Ayrıca Kumbaba Mahallesi Turan Aziz Beler Caddesi İBB Kumbaba Rekreasyon Alanı Parkı İçi Şile/İstanbul adresinde bulundan Şile Kumbaba Yuvamız İstanbul kreşiyle de Şile’de ilk kreşimizi açtık. Ayrıca Fatih’de de ilk Yuvamız İstanbul Kreşini Derviş Ali Mahallesi Kalfa Efendi Sokak No:21 Fatih adresinde açtık.

Anadolu Yakası’nda yeni açtığımız Ataşehir Barbaros Mahallesi’ndeki Ataşehir Barbaros İBB kreşimiz; Sancaktepe Merkez Mahallesi’nde bulunan Meclis Yuvamız İstanbul kreşi; Üsküdar Kısıklı Mahallesi’ndeki Üsküdar Kısıklı Yuvamız İstanbul kreşi hizmete başlıyor.

Avrupa Yakası’nda ise Sultangazi Yunus Emre Mahallesi’ndeki Sultangazi Yunus Emre Yuvamız İstanbul kreşi; Avcılar Tahtakale Mahallesi’nde yer alan Avcılar Tahtakale Yuvamız İstanbul kreşi; Eyüpsultan Güzeltepe Mahallesi’ndeki Eyüpsultan Güzeltepe Yuvamız İstanbul Kreşi; Silivri Gümüşyaka’da bulunan Silivri Gümüşyaka Yuvamız İstanbul kreşi; Sarıyer Maden Mahallesi’ndeki Sarıyer Maden Yuvamız İstanbul kreşi kapılarını çocuklara açtı.