Çamaşırcıdere Yaşam Vadisi projemizin 2. etabı kapsamında Bostancı Meydanı çalışmalarımızı tamamladık, Bostancı’ya yepyeni bir yaşam vadisi ve meydan kazandırdık; Çamaşırcıdere Yaşam Vadisi çok güzel oldu.

Bostancı Meydanı’nı ve Çamaşırcıdere Yaşam Vadisi’ni Açtık 

Dudullu’yu Bostancı’ya kavuşturduğumuz Dudullu-Bostancı Metro Hattı’nın son istasyonu olan Bostancı’ya yeni bir meydan ve yaşam vadisi kazandırdık. Çamaşırcıdere Yaşam Vadisi projemizin 2. etabı olan Kadıköy Bostancı Meydanı’na, çevre düzenlemesini tamamlayarak yeni ve modern bir görünüm kazandırdık. 110 bin metrekarelik metrekarelik alanda 38 bin metrekare yeşil alan, çocuk oyun alanları, Beltur Kafe, sergi alanları, bisiklet ve yürüyüş yolu, koşu parkuru kazandırdık. Ayrıca alana 1.311 adet farklı türde ağaç dikimi yaptık, farklı kaktüs türlerinin yer aldığı Ediz Hun Kaktüs Müzesi’ni hizmete açtık.

Bostancı Meydanı Yeraltı Otoparkı’nı Açıyoruz

Bostancı’da otopark ve trafik sorununu çözmek için Bostancı Meydanı’nda 854 araç ve 252 motosiklet kapasitesine sahip, 5 katlı Bostancı Meydanı Yeraltı Otoparkı’nı çok yakında hizmete açıyoruz.