Bayrampaşa İsmet Paşa Mahallesi’nde İstanbul Vakfı İyilik İstasyonu’nu açtık. İstasyonda ikinci el ve dönüştürülmüş ürünler gibi çeşitli ürünler uygun fiyatlarla İstanbullularla buluşuyor.

İstanbul Vakfı İyilik İstasyonu’nu Açtık

2022 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde günübirlik olarak Levent Metro İstasyonu’ndaki alanda, Metro A.Ş. ile iş birliği yaparak açtığımız İstanbul Vakfı İyilik İstasyonu’nu şimdi Bayrampaşa’da açtık. Bayrampaşa AVM’de sürekli olarak faaliyet gösterecek İstanbul Vakfı İyilik İstasyonu’nda ikinci el ve dönüştürülmüş her çeşitte ürün uygun fiyatlarda İstanbullulara sunuluyor. Ayrıca yine burada yeni evlenecek çiftlere gelinlik ve damatlık kiralama gibi hizmetlerin verilmesi de planlanıyor. İstasyonda, İstanbul Vakfı bünyesinde başlatılan projelerin sonucunda üretilmiş ürünler de sunulacak. İyilik İstasyonu’nda zaruri durumlarda, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize sınırlı sayıda ürünün bedelsiz verilmesi planlanıyor. Genç üniversiteliler ise doğum günlerinde kendileri için bir hediyeyi bedelsiz olarak İyilik İstasyonu’ndan alabilecek.

İstanbul Vakfı bursiyerlerinin de hizmet vereceği İyilik İstasyonu’nda çocuk oyun alanı, dinlenme alanı ve kahve molası alanı da yer alıyor. Bayrampaşa AVM’de alışveriş yapan İstanbullular burada hem uygun fiyatlı ürünlere erişebilecek hem de keyifli vakit geçirebilecek. İyilik İstasyonu’ndan elde edilen gelir, İstanbul ve İstanbullulara fayda üretmek, dayanışmayı artırmak için İstanbul Vakfı projelerinde kullanılacak.