Geçmişte İBB’den hizmet almayan ilçelere karşılık olarak aldığımız yatırımları İstanbul’un 39 ilçesine eşit bir şekilde paylaştırıyoruz! İstanbul’un her bir noktasına ulaşıp halkımıza hizmet edebiliyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Atılımlarımızda gittiğimiz yolda rotamız olan Avcılar’da Meydan Düzenleme İnşaatı projemize başladık.

Avcılar Meydanı Yenileniyor 

Avcılar’ın merkeziyle birleşen E-5 kara yolu bağlantısını yeniden düzenleyerek Avcılar’ın ihtiyacı olan sosyokültürel tesis ve daha modern bir kent meydanı için çalışıyoruz. Metrobüs bağlantısı ve Avcılar Metro İstasyonu ile bir ilerleyecek olan bu meydan düzenleme projemizde sadece bunlarla sınırlı kalmıyor.

İnşaat alanı 7 bin metrekareyi aşan Avcılar Meydan Düzenlemesi Projesi kapsamında her türlü afet durumuyla başa çıkabilmek için “Afet Eğitim Merkezi” de yapıyor ve afetler konusunda teorik ve pratik eğitimi açıyoruz. Aynı zamanda sosyalleşmeyi teşvik edebilmek için çok amaçlı salonlar, etkinlik mekânları, kafe ve kütüphane de bulunan meydan düzenleme projemizde kronikleşen park sorunu için bir de otopark yapıyoruz.

Avcılar'a Zemin Altı Otoparkı Geliyor

Avcılar’ın tarif ve park sorununu çözecek 475 araç kapasitelik otopark ve bölge halkımızın sosyal aktivitelerini artırmak amacıyla 7 bin metrekarelik meydan yapımı için temeli attık. Avcılar’da yer alacak zemin altı otoparkını 3 bodrum, 1 zemin ve 1 normal kattan olacak şekilde tasarladık.

Otoparkın yanı sıra 385 kişilik çok amaçlı bir salon, kütüphane ve her bütçeye dost Beltur Kafe de yer alacak. Zemin altı otoparkının üstünde yer alacak 7 bin metrekarelik Avcılar Meydanı’nda, halkımızın keyifle vakit geçireceği, sosyal ve kültürel aktivitelerini devam ettireceği 330 kişilik açık hava sahnesi de bulunacak.