4 öğün yemeğin sadece 40 TL gibi uygun bir fiyata İstanbullularla buluştuğu kent lokantalarımızın 3 yeni şubesini Çatalca, Tuzla ve Arnavutköy’de açtık.

Arnavutköy Kent Lokantası’nı Açtık

Arnavutköy’de hastanelerin, okulların, sanayi bölgelerinin ve İstanbulluların sıklıkla uğradığı bir noktada bir Kent Lokantamızı daha hizmete açtık. Merkez Mahallesi’nde bulunan Arnavutköy Kent Lokantası, şimdi 4 çeşit sağlıklı ve uygun fiyatlı yemeği İstanbullularla buluşturuyor. 42 kişilik kapasitesiyle Arnavutköy Kent Lokantası ile İstanbulluların hizmetindeyiz.

İBB Arnavutköy Kent Lokantası Adres ve İletişim

Merkez Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi, Demircan Sokak, No:6  Arnavutköy/İstanbul – 444 10 34

Çatalca Kent Lokantası’nı Açtık

Günde yaklaşık 7.500 öğünü uygun fiyatlara İstanbullularla buluşturan ve sadece kadın istihdamı sağlayarak kadınları iş hayatına kazandıran kent lokantalarımızın yeni adresi Çatalca’da! 50 kişilik kapasitesiyle Çatalca Kent Lokantası temiz, hijyenik ve sağlıklı ve uygun fiyatlı menülerini İstanbullularla buluşturuyor.

İBB Çatalca Kent Lokantası Adres ve İletişim

Ferhatpaşa Mahallesi, Atatürk Caddesi, No:55/B Çatalca/İstanbul – 444 10 34

Tuzla Kent Lokantası’nı Açtık

Tuzla’ya açtığımız yeni Kent Lokantamız ile birlikte uygun fiyatlı, sağlıklı ve doyurucu menüleri İstanbul’un her yanına ulaştırıyoruz. Piri Reis Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi ve iki üniversitenin öğrenci yurtlarına yakın olan Tuzla Kent Lokantası’nı İstanbullularla buluşturduk. Tuzla Kent Lokantası, üniversiteler dışında ilçe merkezine de yakın bir noktada yer alıyor. 50 kişilik kapasitesiyle hizmete başlayan Tuzla Kent Lokantası, her gün değişen uygun fiyatlı menüleriyle sağlıklı yemeklere ulaşımı Tuzla’da da kolaylaştırıyor.

İBB Tuzla Kent Lokantası Adres ve İletişim

Postane Mahallesi, Erman Aydıner Sokak, A2 Blok 22 No Tuzla/İstanbul – 444 10 34