Uluslararası Yük Taşımacılığı İçin Güvenli ve Düzenli Yepyeni Bir Merkez

Depo, yazıhane, lojistik takip merkezi, sosyal donatı alanları ile TIR’ların rahatlıkla yanaşabileceği park ve bekleme alanlarıyla yeni merkezimizin lojistik sistemini rahatlatmasını amaçlıyoruz. 

Alibeyköy Lojistik Destek Merkezi'ni Açtık

Hizmete açtığımız Alibeyköy Lojistik Destek Merkezi’nin, İstanbul’da turizm ve ticaretin merkezi olan Aksaray, Laleli ve Mahmutpaşa gibi aynı zamanda Tarihi Yarımada’nın en yoğun bölgelerinin trafiğini rahatlatacak. Ordu Caddesi’nin yayalaştırılması projesi kapsamında nefes alan bölgeden büyük yük alacak merkezimiz, araç park ve bekleme alanları da Aksaray, Laleli, Gedikpaşa ve Mahmutpaşa’daki sektörün problemlerinden birine çözüm sunuyor.

Tarihi Yarımada'da trafiği rahatlatacak ve yaklaşık 65 bin metrekarelik yeşil alana sahip Alibeyköy Lojistik Merkezi düzenli depolama, çevreci. çevresiyle uyumlu, estetik bir şekilde bölgeye değer katacak. Merkezle birlikte Tarihi Yarımada'ya ticari faaliyetler dolayısıyla yapılacak tır giriş-çıkışları tamamen güvenli bir şekilde gerçekleşecek. Ayrıca yüksek tonajlı araçlar da merkezimiz sayesinde hem şehir içine girmeden TEM otoyolu üzerinden merkeze girip parklanacak hem de tarihi bölgeye zarar vermeyecek.

Alibeyköy Lojistik Merkezi İçerisinde Neler Var?


Alibeyköy Lojistik Destek Merkezi’nde Lojistik Takip Merkezi, farklı boyutlarda ve yüksek tavanlı depolar ve yazıhaneler, tamirhane, sosyal donatı alanı, idari bina ve kafeterya yer alıyor. Aynı zamanda geniş park ve bekleme alanlarında TIR ve küçük araç parkının yanı sıra yanaşma ve bekleme alanları da bulunuyor. 

Alibeyköy Lojistik Merkezi'nin Ulaşımı Çok Kolay

Alibeyköy Lojistik Destek Merkezi, ana ulaşım akslarına kolay erişilebilir bir lokasyonda olmasının yanı sıra M7 Mecidiyeköy – Mahmutbey Metro Hattı’na ve Haliç Tramvayı’na yürüme mesafesinde yer alıyor. Merkezden aynı zamanda Kuzey Marmara Otoyolu’na da kolayca ulaşım sağlanıyor.