Binlerce çocuğumuza eğitim imkânı sağlayan Yuvamız İstanbul Çocuk Etkinlik Merkezlerini açmaya devam ediyoruz. Ailelerimizin bütçelerini sarsmayan, uygun maliyetli Yuvamız İstanbul kreşlerimizle çocuklarımıza iyi bir eğitim fırsatı sunuyoruz.

Okul Öncesi Eğitimde Yeni Yuvalar

İstanbul’un farklı bölgelerinde temellerini attığımız ve açmaya devam ettiğimiz çocuk etkinlik merkezlerimizle çocuklarımıza ve ailelerimize erişilebilir eğitim sunuyoruz. Yeni temeli atılan kreşlerimiz tamamlandığında binlerce çocukla daha buluşmanın mutluluğunu yaşayacağız.

Çocuklarımıza Eşit, Uygun ve Modern Eğitim

Cumhuriyetimizin 100. yılında Cumhuriyetimizin çocukları, temelini attığımız yeni kreşlerimizle birlikte sağlıklı ve modern koşullarda yetenek kazanacakları, kendilerini geliştirebilecekleri ve hayata önde başlayabilecekleri eğitime ulaşacaklar. İstanbul’un her kesiminden çocuklarımıza eşit bir eğitim verebilmek adına ekonomik olarak da ailelere yük olmayacak bir fırsat sunuyoruz.

825 Öğrenciye Yuva Olacak Yeni 9 Merkez

İBB Yuvamız İstanbul Çocuk Etkinlik Merkezlerimizin 8 ilçede 9 tanesinin temelini attık. 3 tanesi Avrupa yakasında, 6 tanesi ise Anadolu yakasında bulunan kreşlerimizden Avrupa yakasında temelini attığımız Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi Yuvamız İstanbul merkezimiz 140 kişilik kontenjana ve 7 sınıfa sahip. Yine Avrupa yakasında bulunan Bahçelievler Yenibosna Merkez Yuvamız İstanbul merkezimizde 120 kişilik kontenjan ve 6 sınıf yer alıyor. 40 öğrencimize daha 2 sınıfta eğitim verecek olan Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi Yuvamız İstanbul merkezimizle birlikte Bayrampaşa’da Yuvamız İstanbul kreşlerinin sayısı ikiye yükseldi.

Anadolu yakasında da 5 yeni merkezin temelini attığımız Yuvamız İstanbul kreşlerimizden Pendik Çamlık Mahallesi Yuvamız İstanbul merkezimiz 4 sınıfa ve 80 kişilik kontenjana sahip. Bir diğer Tuzla Aydınlı Mahallesi Yuvamız İstanbul merkezimiz de 3 farklı sınıfla birlikte 50 öğrencimize yuva olacak.

Ümraniye’de temelini attığımız Ümraniye Aşağı Dudullu Mahallesi Yuvamız İstanbul ve Ümraniye Çekmeköy Mahallesi Yuvamız İstanbul merkezimiz ayrı ayrı 6 sınıfıyla birlikte 120 öğrencimize eğitim imkânı sunacak. 160 öğrencimize 8 sınıfta eğitim verecek Sultanbeyli Adil Mahallesi Yuvamız İstanbul merkezimizin yanı sıra Ataşehir Kayışdağı Mahallesi Yuvamız İstanbul merkezimizde de 8 ayrı sınıfta 160 öğrencimize eğitim vereceğiz.