Spor kültürünü çocuklarımıza, gençlerimize ve halkımıza aşılamak için kulüpleri desteklemeye devam ediyoruz. Bir kültürün ve yaşam biçimini temsil eden İFA Spor Kulübü’nün sahada daha etkin bir şekilde güçlenmesi ve daha iyi bir süreç işletmesi için bir yenilemeye gittik.

Yenilediğimiz İFA Spor Kulübü Spor Tesisini Açtık

Spora büyük bir önem veriyoruz ve her alanda sporu desteklemeye devam ediyoruz. Bu noktada kulüpler çocuklarımızın ve gençlerimizin zeki, çevik ve ahlaklı olma yolunda attıkları adımlardan birisi. Atamızın “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.” sözünü yaşatmaya devam ediyoruz.

Küçükçekmece’de bulunan İFA Spor Kulübü Spor Tesisini açtık. Bölgesel Amatör Lig’de çıkan İFA Spor Kulübü’nün tesisini yeniledik. Çalışmalar kapsamında tesisin altyapısını, zeminini ve sentetik çimini tamamen yeniledik. Tribünleri, soyunma odalarını, hakem odalarını, doping kontrol ve akreditasyon alanlarını da yeniledik. Tesis, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenen stadyum ve güvenlik sınıflandırma kriterlerine uygun olarak yapıldı. İFA Spor Kulübü Tesis yenileme çalışmalar, TFF 2. ve 3. Lig ile Amatör Lig müsabakalarının oynanabileceği şekilde yapıldı.