2023 yılında kaybettiğimiz ve Türkiye’nin en önemli sanatçılarından birisi olan Özkan Uğur’un adını yaşatacağımız müzik kayıt stüdyosunu Büyük İstanbul Otogarı’nda açarak sanatseverlerle buluşturduk.

Özkan Uğur Müzik Kayıt Stüdyosu’nu Açtık

Her gün yüz binlerce kişinin kullandığı Büyük İstanbul Otogarı’nı eski keşmekeş görüntüsünden kurtarıp yeni bir otogar, sosyal ve kültürel merkez alanı hâline getirmiştik. Enstitü İstanbul İSMEK, Gençlik Ofisi, Evliya Çelebi Kütüphanesi, konferans salonu ve spor merkezi gibi eğitim ve etkinlik alanları açmıştık.

2019’da büyük bir değişim ve dönüşüm süreci yaşayan Büyük İstanbul Otogarı’na Özkan Uğur Müzik Kayıt Stüdyosu’nu açtık ve otogara yeni bir sanatsal alan kazandırdık. Genç müzisyenlerin ücretsiz bir şekilde müzik kayıtlarını alabilecekler.

Özkan Uğur Müzik Kayıt Stüdyosu İletişim

Müzisyenlerimiz büyükistanbulotogari.ist adresinden ya da 0544 550 44 34 numaralı WhatsApp hattından randevu alarak müzik kayıt stüdyosuna erişebilir. Randevu sistemiyle işleyen stüdyomuzda talep eden gruplar ya da kişiler çalışmalarını, prova ve ses kayıtlarını ücretsiz olarak yapabilir. 2 kattan oluşan ve toplamda 125 metrekarelik bir alana sahip olan stüdyoda 54 metrekare büyüklüğünde bir giriş katı bulunuyor.

Özkan Uğur Müzik Kayıt Stüdyosu’nun giriş katının 18 metrekarelik alan, müzisyenlerin enstrüman çalabilecekleri prova ve performans odası olarak tasarlandı. 71 metrekarelik üst katın ise 37 metrekarelik bölümü ise gerek bireysel gerekse grup hâlinde ses kaydı alınabilecek kayıt stüdyosu olarak tasarlandı.