Temelini attığımız Bahçelievler Kocasinan Spor Tesisi ve Zemin Altı Otoparkı projesiyle birlikte bölgedeki otopark eksikliği sorununa çözüm getiriyoruz. Toplamı 33 bin 600 metrekare inşaat alanına sahip olan projemizde 27 bin 700 metrekare büyüklüğünde ve 732 otomobil kapasiteli zemin altı otoparkını yapıyoruz.

Bahçelievler’de Otopark Sorununu Çözüyoruz

Bahçelievler otopark sorununu zemin altı otoparkıyla çözüyoruz. 732 araç kapasiteli Bahçelievler otoparkını farklı araç tiplerine uygun bir şekilde hazırladık. Bahçelievler’de başlattığımız projedeki zemin altı otoparkında 31’i engelli ve 43’ü elektrikli araç olmak üzere toplamda 732 otomobil, 42 motosiklet, 36 bisiklet ve 36 skuterlik bir plan hazırlandı. Otoparkın yanı sıra bisikletli sürücülerimiz için de 340 metre uzunluğunda bisiklet ve koşu parkuru da yer alacak.

Kocasinan Spor Tesisi’nin Temelini Attık

Projede zemin altı otoparkının yanı sıra bir futbol stadyumu ve çeşitli sosyal faaliyetlere ev sahipliği yapacak alanlar da düzenliyoruz. 7 bin 400 metrekare büyüklüğünde planlanan futbol stadyumunda 956 kişilik bir tribün, kulüp birimleri, soyunma birimleri, hakem-antrenör-görevli birimleri, idari birimler ve etkinlik amfisi de olacak.

Spor alanının yanı sıra 5 bin 600 metrekarelik bitkisel peyzaj ve bin 730 metrekarelik sert zemin peyzajının da olduğu projede yeni bir kreş alanı da bulunuyor. Yaklaşık 1.300 metrekarelik büyüklükteki kreş alanında 5 sınıflı ve 100 öğrenciye yuva olacak bir kreş de yapılacak. Yine projemizde 140 metrekare büyüklüğünde muhtarlık birimleri de yer alacak.