Bostancı-Dudullu Metro Hattı’nın Kayışdağı İstasyonu’nda çalışmalarına başladığımız “Girişimcilik ve Teknoloji Merkezi”ni yakında açıyoruz.

Kayışdağı Durağında Girişimcilik ve Teknoloji Merkezi Açıyoruz

 Metro istasyonlarındaki boş alanları değerlendiriyor, yeni etkinlik ve eğitim merkezleri hâline getiriyoruz. İlk durağımız olan Bostancı-Dudullu-Parseller Metro Hattı’ndaki Kayışdağı durağında yer alacak Girişimcilik ve Teknoloji Merkezi yapımını tamamlıyoruz. Yeni merkezde İstanbulluların rahatlıkla kullanabileceği etkinlik alanları ve toplantı salonları yer alacak. Ayrıca merkezimizde girişimcilik ve teknoloji eğitimi vereceğimiz ders atölyeleri de olacak. 3 bin 855 metrekarelik alana sahip merkezde ürünlerini geliştirmek isteyen girişimcilerimiz için de atölyeler bulunacak.

Kayışdağı Tech İstanbul Mart’ta İstanbulluların Hizmetinde

Tech İstanbul girişimcilik programıyla birlikte “fikrim var” diyen girişimci adaylarını, girişimlerini kurmuş olan girişimcileri, girişimlerini büyütmek isteyen girişimcileri ve ürüne dönmek isteyen tüm girişimcileri destekliyoruz. Daha öncesinde Şişhane, Başakşehir, Şişli ve Florya’da açtığımız Tech İstanbul’un yeni merkezi olan ve Kayışdağı metro durağında bulunacak Kayışdağı Tech İstanbul Merkezi’nin ilk etabını 2024 Mart’ta açıyoruz.