İstanbullular için kent hayatını kolaylaştırmak, ilçe ilçe mahalle mahalle ihtiyaçları karşılamak için yaşam merkezleri yapıyoruz. Yaşam merkezlerinin bir yenisini Fatih’te açtık.

Fatih Kariye Sosyal Yaşam Merkezi’ni Açtık

Fatih için önemli yatırımlardan birisi olan sosyal yaşam merkezini açtık. Fatih Kariye Sosyal Yaşam Merkezi Fatih’e büyük bir değer katacak. Farklı hizmet yapılarını bünyesinde barındıran Fatih Kariye Sosyal Yaşam Merkezi, Fatih’te yaşayan İstanbulluların ihtiyaçlarını karşılayacak.

İş sahibi olmak isteyen Fatihli kadınlara da hizmet verecek kariyer danışmanlarımız haftanın bir günü merkezimizde bulunacak. İçerisinde 0-14 yaş aralığına hizmet veren ÖZGEM’in de yer aldığı Kariye Yaşam Merkezi’nde İBB tarihinde ilk defa otizmli öğrencilerimizle bir kaynaştırma eğitimi de düzenleyeceğiz. Ayrıca merkezin en üst katında yer alan ortak spor salonunda Fatihliler sportif aktivitelerini yapabilecekler.

Fatih Kariye İBB Kadın Merkezi’ni Açtık

Fatih Kariye Sosyal Yaşam Merkezi içerisinde İBB Kadın şubesi de açarak Fatihli kadınların hukuki desteğe, psikolojik danışmanlığa rahatça ulaşabilmelerini sağlıyoruz. Ayrıca İBB Kadın bünyesinde kadınlarımız atölyelere katılabiliyor, kadın sağlığı ve kadın haklarıyla ilgili bilgiler alabiliyor.

Fatih’te İlk Yuvamız İstanbul Kreşi Açıldı

Her mahalleye bir kreş amacıyla açmaya başladığımız Yuvamız İstanbul Çocuk Etkinlik Merkezlerinin yeni şubesini Fatih’te açtık. Fatih Kariye Sosyal Yaşam Merkezi içerisinde yer alan Yuvamız İstanbul kreşi ayrıca Fatih’teki ilk İBB kreşi olma özelliği taşıyor.