Özellikle çalışan ve öğrencilerin ağırlıkla yer aldığı lokasyonları belirleyerek kent lokantalarımızı hizmete açıyor, daha fazla kişiye uygun fiyatlı, sağlıklı, dengeli ve lezzetli yemeklerimizi ulaştırmak için kent lokantalarımıza yenilerini eklemeye devam ediyoruz.

Tamamında kadın personellerin çalıştığı kent lokantalarımızda tüm hizmetlerimizin yanında kadın istihdamına da önem veriyor, daha çok kadının iş hayatına katılmalarını birçok farklı projemizde olduğu gibi kent lokantalarımızda da destekliyoruz.

İBB Kent Lokantaları Fiyat

Çorba, ana yemek, yardımcı yemek, ekmek ve sudan oluşan menülerimizin tamamını 14 kent lokantamızda 40 TL üzerinden satışa sunuyoruz. Her gün fiks menü olarak uzman diyetisyenlerin yönlendirmeleriyle belirlenen yemeklerimizi tam bir menü şeklinde servis ediyoruz.

İBB Kent Lokantaları Nerede?

İBB Kent Lokantaları’nı İstanbul’un kalabalık, öğrencilerin yoğunlukta olduğu, iş ve sanayi bölgelerine yakın ve ihtiyaç duyulan bölgelerde açmaya özen gösteriyoruz. İBB Kent Lokantaları Avcılar, Arnavutköy Bağcılar, Çapa, Çatalca, Hisarüstü, Küçükçekmece, Pendik, Sultanahmet, Sultanbeyli, Sultangazi, Ümraniye, Üsküdar ve Tuzla'da yer alıyor.

İBB Kent Lokantaları İletişim

İstanbul’daki binlerce kişiye her gün sağlıklı, besleyici ve uygun fiyatlı yemekler sunan kent lokantalarına 444 10 34 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Hizmete açtığımız tüm kent lokantalarımızın adres bilgilerini ise yazının devamında görebilirsiniz.

İBB Avcılar Kent Lokantası

İstanbul Büyükşehir Belediyesi güvencesiyle hizmete açtığımız kent lokantalarımızdan birisi olan İBB Avcılar Kent Lokantası, Avcılar Merkez Mahallesi’nde hizmet veriyor. Avcılar Kent Lokantası’nın 320 metrekarelik bir restoran alanı bulunuyor. 80 kişinin tek seferde ağırlanabildiği kent lokantası, konumu sayesinde bütçe dostu ve sağlıklı menülere ulaşımı da oldukça kolaylaştırıyor.

İBB Avcılar Kent Lokantası Adres: Merkez Mahallesi Şamlı Sokak No.33-1D (0 Ada, 21100 Parsel) Avcılar

İBB Arnavutköy Kent Lokantası

Özellikle ulaşımın rahat olduğu bölgede konumlanan Arnavutköy Kent Lokantası okulların, hastanelerin, sanayi bölgelerinin ve İstanbulluların yoğun olarak bulunduğu bir konumda yer alıyor. Emeklilerin, öğrencilerin ve çalışanların rahatlıkla ulaşabileceği Aranvutköy Kent Lokantası aynı anda 42 kişiyi ağırlayabilme kapasitesine sahip.

İBB Arnavutköy Kent Lokantası Adres: Merkez Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi, Demircan Sokak, No:6  Arnavutköy

İBB Bağcılar Kent Lokantası

Çok sayıda iş merkezinin yer aldığı ve Bağcılar Çınar Mahallesi’nde yer alan İBB Bağcılar Kent Lokantası ile ekonomik ve sağlıklı menülerimizi İstanbullulara ulaştırıyoruz. Özellikle çalışan kesim tarafından ilgi gösterilen kent lokantamızda çalışanların tamamı kadın personellerden oluşuyor. 80 kişilik kapasitesiyle iki katlı bir yerleşimi olan Bağcılar Kent Lokantası, Osmangazi Caddesi üzerinde yer alıyor.

İBB Bağcılar Kent Lokantası Adres: Çınar Mahallesi Osmangazi Caddesi 34200 Bağcılar

İBB Çapa Kent Lokantası

Öğrenci yoğunluğunun oldukça fazla olduğu Fatih ilçesinin Çapa semtinde hizmete açtığımız İBB Çapa Kent Lokantası, oldukça kolay şekilde ulaşılabilecek bir lokasyonda bulunuyor. Sadece öğrenci değil düşük ücretli çalışanların da sıklıkla tercih ettiği Çapa Kent Lokantası’nda İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi’ne yakınlığı sebebiyle hastane çalışanları ve ziyaretçilerine de hizmet veriyor. Aynı anda 80 kişiyi ağırlayabilecek kapasitedeki Çapa Kent Lokantası, iki katlı bir alanda hizmet vermeye ve her gün sağlıklı menülerini uygun fiyatlarla İstanbullularla buluşturmaya devam ediyor.

İBB Çapa Kent Lokantası Adres: Çapa Şehremini Mahallesi Turgut Özal Millet Caddesi No.109/A Fatih 

İBB Çatalca Kent Lokantası

Her gün 4 çeşit yemeğin 40 TL gibi uygun bir fiyata sunulduğu Kent Lokantalarımızın yeni merkezini Çatalca'da, özellikle de öğrencilerin, emeklilerin ve çalışanların kolaylıkla ulaşabileceği bir noktada açtık. Sadece kadın personelin çalışıp kadın istihdamı sağladığımız ve 45 kişilik kapasiteye sahip Çatalca Kent Lokantası, temiz, hijyenik, sağlıklı ve uygun fiyatlı menülerini İstanbullulara buluşturuyor.

İBB Çatalca Kent Lokantası Adres: Ferhatpaşa Mahallesi, Atatürk Caddesi, No:55/B Çatalca

İBB Hisarüstü Kent Lokantası

Avrupa Yakası’nda hizmete açtığımız kent lokantalarımızdan bir diğeri de Sarıyer Hisarüstü’nde yer alıyor. Sarıyer Hisarüstü Kent Lokantası’nın 45 kişilik kapasitesi ve 150 metrekare restoran alanı bulunuyor. Hisarüstü’ndeki kent lokantamızdan lokasyonu sebebiyle özellikle Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri faydalanıyor. Öğrencilerimiz için hayata geçirdiğimiz onlarca projemizin yanı sıra hijyenik ve lezzetli menülerimizi uygun fiyatlarla buluşturduğumuz Hisarüstü Kent Lokantası’nda öğle ve akşam yemeklerinin daha sağlıklı olmasına katkıda bulunuyoruz.

İBB Hisarüstü Kent Lokantası Adres: Rumeli Hisarı Mahallesi Hisarüstü Nispetiye Caddesi No.27-29 Sarıyer

İBB Küçükçekmece Kent Lokantası

Lezzetli, sağlıklı ve ekonomik yemeklerle İstanbulluları bir araya getirmek için hizmete açtığımız kent lokantalarımızdan bir tanesi de Küçükçekmece’de bulunuyor. Küçükçekmece Kent Lokantası, aynı anda 70 kişilik kapasiteyle hizmet veriyor. 240 metrekarelik restoran alanıyla hizmet veren Küçükçekmece Kent Lokantası, Şehit Mahmut Ergül Caddesi’nde hem çalışanlar hem de öğrenciler için çok kolay ulaşılabilir bir konumda yer alıyor.

İBB Küçükçekmece Kent Lokantası Adres: Gültepe Mahallesi Şehit Mahmut Ergül Caddesi No.A-15 Küçükçekmece

İBB Pendik Kent Lokantası

Kent Lokantalarımızın onuncusu olarak hizmete açtığımız Pendik Kent Lokantası, Sabri Taşkın Caddesi üzerinde oldukça ulaşımı kolay bir konumda yer alıyor. Pendik Kent Lokantası’nda her gün uygun fiyatlı, hijyenik ve sağlıklı yemeklerden oluşan menüleri tamamı kadınlardan oluşan personellerimiz İstanbullularla buluşturuyor. 125 metrekarelik restoran alanında aynı anda 40 kişiye hizmet verebilen Pendik Kent Lokantası, özellikle orta ve düşük gelirliler başta olmak üzere herkese daha sağlıklı yemek hizmeti sunmaya devam ediyor.

İBB Pendik Kent Lokantası Adres: Batı Mahallesi Sabri Taşkın Caddesi No:19/A Pendik 

İBB Sultanahmet Kent Lokantası

60 kişilik kapasitesiyle Fatih ilçesindeki iki kent lokantamızdan biri olan Sultanahmet Kent Lokantası, bölgedeki çalışan ve öğrencilere uygun fiyatlı ve lezzetli yemekler sunmaya devam ediyor. 150 metrekare restoran alanı bulunan Sultanahmet Kent Lokantası, her gün yüzlerce İstanbulluyu çorba, ana yemek, yardımcı yemek, su ve ekmekten oluşan doyurucu menüleriyle buluşturuyor.

İBB Sultanahmet Kent Lokantası Adres: Alemdar Mahallesi Yerebatan Cadddesi Salkım Söğüt Sokak No:7 34110 Fatih

İBB Sultanbeyli Kent Lokantası

Sultanbeyli’de çalışan ve öğrenci sayısı yüksek bölgelerden birisi olarak konumlanan Fatih Bulvarı’nda İstanbullularla buluşturduğumuz Sultanbeyli Kent Lokantası, hizmete açtığımız üçüncü kent lokantası olma özelliği taşıyor. 310 metrekare restoran alanı bulunan Sultanbeyli Kent Lokantası, aynı anda 80 kişiyi ağırlayabiliyor. Sultanbeyli metro durağına yakın bir konumda yer alan Sultanbeyli Kent Lokantası, M5 metrosu hizmete açıldığında sadece Sultanbeyli’den değil çevre ilçelerden gelen misafirlerini de ağırlayabilecek.

İBB Sultanbeyli Kent Lokantası Adres: Mehmet Akif Mahallesi Fatih Bulvarı No.195/B Sultanbeyli

İBB Sultangazi Kent Lokantası

4 çeşit besleyici ve sağlıklı yemeğin 40 TL gibi uygun bir fiyata sunan, sadece kadınların istihdam sağladığı Kent Lokantaları’nın yeni noktasını Sultangazi’de açtık. Diğer kent lokantalarında olduğu gibi Sultangazi Kent Lokantası da bütçe dostu sağlıklı menüleriyle İstanbullularla buluştu.

İBB Sultangazi Kent Lokantası Adres: Uğur Mumcu Mahallesi Koca Ahmet Yesevi Caddesi, No:57-61 D Sultangazi

İBB Ümraniye Kent Lokantası

150 metrekare alanıyla Ümraniye, Natoyolu Caddesi’nde hizmet veren Ümraniye Kent Lokantası kaliteli ve uygun fiyatlı menüleriyle Ümraniye’de öğrenci, çalışan veya yaşayanların kolayca ulaşabileceği bir lokasyonda yer alıyor. Aynı anda 40 kişiye hizmet verebilen Ümraniye Kent Lokantası’nın, sadece kadın personellerden oluşan ekibi bulunuyor.


İBB Ümraniye Kent Lokantası Adres: Esenşehir Mahallesi Natoyolu Caddesi No.201-205/B Ümraniye

İBB Üsküdar Kent Lokantası

Anadolu Yakası’nda bir kent lokantamızı da Üsküdar’da hizmete açtık. Üsküdar Kent Lokantası, uygun fiyatlı ve her gün değişen lezzetli menüleriyle Hakimiyetimilliye Caddesi’nde yer alıyor. 300 metrekare restoran alanı bulunan Üsküdar Kent Lokantası, konumu itibariyle birçok İstanbullu tarafından kolayca ulaşılabilir bir yerde hizmet veriyor. Aynı anda 70 kişiyi restoranında ağırlayabilen Ümraniye Kent Lokantası’nda ekonomik ve sağlıklı menülere herkesin ulaşılabilmesi amaçlanıyor.

İBB Üsküdar Kent Lokantası Adres: Mimar Sinan Mahallesi Hakimiyetimilliye Caddesi O-02, O-03, 0-04 Üsküdar

İBB Tuzla Kent Lokantası

İstanbul'un her ilçesine Kent Lokantası vasıtasıyla uygun fiyatlı, sağlıklı ve doyurucu menüleri ulaştırmaya devam ediyoruz. Tuzla Kent Lokantası, Piri Reis Üniversitesi kampüsü ve İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi güzergâhında yer alıyor. İki üniversiteye ve öğrenci yurtlarına yakın olmasının yanı sıra Kaymakamlık ve şehir merkezine de yakın. Hem öğrencilere hem emeklilere hem de çalışanlara yakın bir konumda bulunan Tuzla Kent Lokantası 50 kişilik kapasiteye sahip.

İBB Tuzla Kent Lokantası Adres: Postane Mahallesi, Erman Aydıner Sokak, A2 Blok 22 No